Spring naar inhoud

Het Forum is eindelijk online.
Iedereen veel plezier

Mochten er problemen zijn met aanmelden. stuur dan even een e-mail naar " info@pretparkweb.nl" en we lossen het op.

Regels

Verboden onderwerpen

  • Illegale zaken (Oa: Warez & MP3)  Naar Software/MP3's/Filmpjes mag, conform het Nederlands auteursrecht, op het forum gevraagd worden. "Heb jij dat muziekje van Koos Alberts" of "heeft iemand RCT3 voor mij" mag voortaan.  Het aanbieden blijft verboden. Het plaatsen van een linkje naar een MP3tje kan dus niet!
  • Ook het vragen om cracks, serials en key generators (keygens) is niet toegestaan.
  • Wel maken we een uitzondering voor zaken die niet afkomstig zijn van commercieel verkrijgbaar auteursrechtelijk beschermd werk. Dit om ruimte te houden voor filmpjes en MP3tjes die bijvoorbeeld in een attractiepark zijn opgenomen. .

Illegale zaken overig 
PretparkWeb.NL leent zich niet voor het plannen/verhandelen van illegale zaken. Indien iets in strijd is met de wet hoort het hier simpelweg niet thuis. De Staff geeft invulling aan wat zij onder plannen/verhandelen hiervan verstaat.

Verboden te plaatsen 

Discriminerende afbeeldingen en opmerkingen
Op het forum is geen ruimte voor discriminatie of racisme. Val andere mensen niet aan op grond van hun huidskleur, afkomst, geslacht, geaardheid of geloofsovertuiging. Vermijd vooroordelen en probeer niet te generaliseren, maar probeer juist te nuanceren en te relativeren.

Pornografisch getinte uitlatingen & afbeeldingen
Het forum moet toegankelijk blijven voor members van alle leeftijden. Houd hier rekening mee voordat je bepaalde afbeeldingen plaatst. Te aanstootgevend materiaal zal worden verwijderd.

Ernstig shockerende afbeeldingen (rotten.com, faces of death etc.) of filmpjes.. Houd hier rekening mee voordat je bepaalde afbeeldingen plaatst. Te shockerend materiaal zal worden verwijderd.

Aan jou gestuurde privé/persoonlijke berichten (mails/PM etc.)Aan jou persoonlijk geadresseerde berichten horen niet op een publiekelijk forum thuis. Houd persoonlijke kwesties daarom ook buiten het forum.

Reclame
Het openen van een reclametopic en/of het plaatsen van reclame voor jouw website, externe meeting, (commerciële) activiteiten van een externe organisatie is niet toegestaan, in welke vorm en/of aanleiding dan ook. PretparkWeb.NL is geen uithangbord voor externe organisaties. Reclame in jouw signature wordt wel gedoogd, evenals het vermelden van een link als hier aanleiding voor is in een topic.
 

 

×
×
  • Maak Nieuw...