Kermis Nederland Purmerend

Kermis Purmerend 2018

12 dagen kermisplezier in Purmerend

Van donderdag 10 mei tot en met maandag 21 mei zetten we de binnenstad van Purmerend weer op z’n kop! We hebben weer ruimte voor 50 attracties en zorgen voor een mooie mix van kindervermaak, grootvermaak, lekker eten en behendigheidsspelletjes.

Op de kermis komen een aantal populaire attracties terug waaronder de Jumbo Caroussel, de Polyp, de achtbaan en de Autoscooter! Als onze nieuwe gasten mogen we de Showtime, het Ghost Castle, Cap City, Copacabana en de Snowjet ontvangen.

Maar er is natuurlijk meer! Wat te denken van de Around the World. Midden in onze binnenstad valt deze 60 meter hoge attractie zeker op. Twijfel je of je wel durft te zwaaien in deze mega zweefmolen? Het uitzicht alleen is al de moeite waard! De attractie gaat niet heel hard, vooral de hoogte maakt het spannend. Een unieke attractie op een top locatie. Ook de Proppelor XXL is terug van weggeweest. En hebben we het Spinning Coaster vast kunnen leggen. Rondjes spinnen in een van de grootste mobiele achtbaan van Europa?  Dat belooft wat.

Related posts

Politie op de koemarkt

Raymon

Foto’s Kermis Purmerend

Raymon

Leave a Comment